Destiny launch day promocija Computerlanda

Destiny launch day promocija Computerlanda

Kao i uvek kada je u pitanju Computerland, imali smo priliku da prisustvujemo događaju koji su oni organizovali a koji se ovoga puta odnosio na launch Destiny-a.

Verovatno ste do sada upoznati sa većinom stvari u vezi Bungievog prvog velikog projekta od kako su se odvojili od Microsofta i Halo serijala. Novog partnera su pronašli u Activisionu, koji je toliko poverenje imao u Bungie i njihovo umeće game developmenta, da je za Destiny odvojio u našoj industriji video igara do sada nezapamćenu svotu novca za razvoj i marketing.

Pisali smo detaljno o ovoj igri i dok se nalazila u alfa i beta fazi. Finalna verzija koju smo juče imali priliku da odigramo deluje prema očekivanju još ispeglanije, mada Destiny i nije tip igre koji bi se mogao na pravi način doživeti u kratkoj gameplay sesiji. Neše detaljne utiske o igri očekujte uskoro u full opisu. Za sada ćemo reći samo da sve ono pozitivno što smo rekli o igri dok se ona nalazila u beta fazi, naravno i dalje važi za full verziju, plus još dosta toga.

Ljubazni ljudi iz Computerlanda su nam pokazali i Ghost Edition igre. Ceo paket izgleda zaista sjajno i u njemu se nalazi gomila stvari koja će zanimati jednog Destiny fana – od artbook-a, limene kutije za igru, guide-a, prišivača, postera (mapa iz igre), pa sve do najboljeg dela celog pakovanja (naravno posle same igre) – plastične replike Ghost-a koji svetli i ispušta zvukove kao u igri. Ovo zadovoljstvo će vam naravno i solidno isprazniti novčanik, ali radi se o collectors edition-u, posebnoj kategoriji čijoj ciljnoj publici cena nije presudni faktor.

Što se tiče same igre, ona se od danas nalazi u prodaji. Cena je 7,999din za PS3 i Xbox 360 verzije, dok će vas next-gen užitak, uzimajući u obzir da ste vlasnici i next-gen hardvera, koštati 8,499din za PS4 ili Xbox One verziju.

Pogledajte ispod galeriju slika sa ovog događaja:

 

Related Articles