The Gift Exchange Tavern Brawl i promena satnice Brawla

The Gift Exchange Tavern Brawl i promena satnice Brawla

Ove nedelje nam stiže specijalni Hearthstone Tavern Brawl sa zimskom i prazničnom tematikom, a umesto klasične nagrade, dobićemo Winter Veil Wreath pozadinu za karte.

Tematika ovog brawla je takva da će tokom partije po tabli padati kutije, odnosno pokloni, koje ćemo klikom razbijati i u njima nalaziti specijalne poklone. Ti poklonu su karte koje koštaju jednu manu i koje na sebi imaju Discover mehaniku. Ono što dobijamo na izbor od tih Discover karata zavisi od toga da li smo razbili kutiju sa naše ili sa protivničke strane table. Sa naše strane dobijamo izbor karata iz naše klase, dok sa protivničke strane dobijamo izbor karata protivničke klase (dakle klase, a ne decka). Dobijaćemo mogućnost da razijemo kutiju po turnu, a izbor kutije je uvek na nama.

Ove nedelje će se i prvi put primeniti novi termin za evropski Tavern Brawl, umesto dosadašnjeg standardnog vremena u 17h sredom, počev od ovog brawla, to će biti nešo kasnije, takođe sredom, ali od 22h. Gotovo suvišno je reći da evropski igrači nisu zadovoljni ovom promenom, jer im daje manje vremena da igraju Brawl, a mada Blizzard to pravda “kvalitetom usloge”, jasno je da se radi o pomeranju u manje udarni termin, kako bi se smanjilo opterećenje na evropske servere, koji gotovo po pravilu postaju nestabilni uvek kada se pojavi novi brawl.

Related Articles