WoT – vikend akcija i prve vesti o patchu 9.14

WoT – vikend akcija i prve vesti o patchu 9.14

Ovog vikenda je x2 na XP za posadu i misija da ako pobedite u 15 bitaka dobijate 5x large repair kit, a ako nakon toga pobedite u još 10 bitaka dobijate slot u garaži, našu omiljenu nagradu. S druge strane objavljene su prve nezvanične informacije o patchu 9.14 koji je trenutno u fazi super testa.

Bitna stavka je promena fizike kretanja vozila, biće moguće driftovati tenkom ili skretati “pod ručnom”, svi koji su ovo probali na test serverima još ranije kažu da je jako zanimljivo. Zatim na minimapu se dodaju krugovi koji označavaju view range i signal range, do sada je ovo bilo dostupno kroz modove ali se sada uvodi zvanično u igru. Takođe menja se kako funkcionišu mali kitovi za popravku i mala prva pomoć – ako vam je oštećen samo jedan modul ili ranjen samo jedan član posade, kliktanjem na kit će se automatski iskoristiti na odgovarajućem mestu, nećete više morati da precizirate. Malo će biti pojednostavljena i grana istraživanja na prvim tierovima kako bi se pomoglo početnicima, a biće i posebnih bonusa za njih.

Desiće se i neke promene na vozilima, pre svega uvođenje novih vozila Kirovets-1 (prva verzija IS-3 tenka), T25 Pilot Number 1 (američki srednji tenk), LEKPZ M 41 90 MM (Bulldog kao nemački tenk, verovatno se računa kao zarobljeni ili neka od verzija posle rata), Bat.-châtillon 25 T AP (prva verzija b-c 25t), Sentinel AC IE2 IV (britanski srednji tenk). Najavljen je takođe i Grille 15, lovac na tenkove koji će zameniti WT auf E100, ali je tu i naznaka da se to neće desiti u patchu 9.14, već nekog kasnijeg datuma. Dosta je i novih HD modela, a mi izdvajamo T28 Prototype, američki lovac na tenkove, koji je sada dobio zatvorenu kupolu što znači da će biti malo manje osetljiv na artiljeriju (ako izumemo problem da je neviđeno spor),

t28_prototype_1

Uvodi se izmenjena mapa Sacred Valley, dodaje se mapa Paris za rampage mod. Interesantno je da će izgleda biti dodata i nova nacija Poljska, za sada sa jednim tenkom. Tako da ako ste se radovali viđanju još više “siemki” u borbama dobra vest za vas! Svi mi normalni verovatno nećemo biti toliko oduševljeni :)

Related Articles