Blizzard: Legion otkazan, Titan se vraća?

Blizzard: Legion otkazan, Titan se vraća?

Koliko li se sećate Blizzard projekta – Titan koji je, nakon 7 godina rada programera, ugašen 2014. godine? Ukoliko je to bila vest koja vas je maksimalno razočarala, spremite se jer ćemo sada da vas oborimo sa nogu.

O čemu je konkretno reč? Iako je Blizzard zaključio da je MMO projekat Titan krenuo u drugom smeru nakon 7 godina razvoja, ipak nas je obradovao lepim vestima. Titan se vraća! Kako kažu, projekat je bio previše vredan da bi sakupljao prašinu. Međutim, iako je ovo vest koja bez sumnje stavlja osmeh mnogima na lice, spremite se za jedno razočarenje.
Kao što smo skoro rekli, poslednja ekspanzija WoW-a – Warlords of Draenor je imala najmanji broj pretplatnika ikada viđen od 2005. godine. Verovali smo da ovo neće uzeti svoj danak, ali zbog prevelikog rizika i tereta koji je stavljen na leđa šeste ekspanzije Legion – pucanje je bilo neminovno. Legion projekat je otkazan u cilju rada na Titan-u. Kako kažu iz Blizzard-a želja im je da sav fokus bude na svežem projektu a ne da se „ispravljaju krive drine“ sa Legion-om.

Ali bez brige, WoW ljubitelji. Blizzard je najavio da će serveri za WoD i dalje biti u funkciji i da možemo da očekujemo sledeći patch, koji će sadržati nove garnizon misije, već u sledeće dve godine.

Related Articles