Truesilver Championship #3 – The Sacred Trial

Truesilver Championship #3 – The Sacred Trial

Startovale su kvalifikacije za treće po redu izdanje Truesilver Championship Hearthstone turnira u okviru Insomnia festivala. Ovaj turnir je brzo našao svoje mesto među prestižnim Hearthstone događajima proteklih godina, što zbog kvaliteta takmičara, što zbog bogatog nagradnog fonda. Treće izdanje ovog turnira igraće se ovog avgusta, gde će pored prethodnog šampiona Nessa učestvovati još sedmoro najboljih koji će proći današnje kvalifikacije.

U kvalifikacijama učestvuje 20 pro igrača koje su pozvali organizatori. Oni su podeljeni u 4 grupe sa po petoro igrača gde će igrati svako sa svakim i odakle će prvoplasirani obezbediti direktni plasman na Truesilver Championship #3, dok će 2. i 3. u grupama igrati dalje u single elimination fazi, odakle će još troje najboljih obezbedi mesto na završnom turniru. Igra se Standard set, sa Last Hero Standing formatom i bo5 duelima. Grupe možete videti na dnu vesti.

Drugi dan takmičenja počinje večeras, a možete ga pratiti na kanalu twitch.tv/multiplay_hs, gde će nam domaćini biti Simon “Sottle” Welch i Alex “Raven”Baguley.

Pored ovih kvalifikacija za pro igrače, biće održane i otvorene kvalifikacije, gde će moći da se prijavi svako zainteresovan, a za koje će datum biti naknadno objavljen.

The Sacred Tiral grupe

 

Related Articles