HARDWARE: HyperX Gears of War Cloud X Revolver

HARDWARE: HyperX Gears of War Cloud X Revolver

Iza ovog imena prepunog “ikseva” i dodatnih reči, krije se najnovije partnerstvo kompanije HyperX sa Microsoftom, započeto početkom godine najavom CloudX modela namenjenog Xbox One konzoli i sertifikovanom od strane Microsofta. Sada, pola godine kasnije, vlasnici Microsoftove najnovije konzole za igranje ali i oni koji poseduju Windows sisteme, moći će da obogate svoj igrački doživljaj setom Cloud X slušalica iz Revolver serije, ali brendiranih u potpunosti u Gears of War boje.

Sa ovim headsetom imali smo prilike da se poigramo na minulom GamesComu i možemo reći da nam se dopada. Gori deo izrađen od kože, solidan brending, odlična kolorna nota, samo su neke od stvari koje vizuelno ovaj set slušalica izdvajaju od konkurencije. Naravno, da biste u potpunosti uživali u setu potrebno je da budete Gears of War fanovi, jer vam mimo toga svi znaci i brending neće značiti previše.

hyperx-gears-of-war

 

I ovako set, koij na prvu loptu deluje “izakano” i “iznošeno” (naravno, namerno, jer je “prošao rat”) sertifikovan je od strane Microsofta i pored XOne radi i na Windowsu. Poseduje 3,5mm priključak i 2 metra produžnog kabla. Prava koža krasi “nosač” slušalica dok su zaštitnici za uši od memorijske pene koja se već dopala igračima na Cloud headsetu.

Mikrofon se može otkačiti, što omogućava da slušalice koristite samo za primanje zvuka bez potrebe da vam mikrofon smeta, a ako ste fan tehnikalija, pomenućemo da je nivo zvuka od 104,5 dB SPL kao i da je raspon frekvencije od 12Hz do 28.000 Hz.

 

HyperX CloudX Revolver Gears of War Gaming Headset and Accessories

 

Audio kontrole smeštene su na kablu a za izdržljivost celog seta slušalica zadužen je metalni ram koji pokriva već pomenute kožne i sunđeraste delove slušalica. Cena paketa koji kreće u prodaju sledeće nedelje neće biti niska – 150 evra u Evropi, znači još nešto malo više od toga “u lokalu”.

Related Articles