Stiže Heroic Tavern Brawl

Stiže Heroic Tavern Brawl

Dosadni su vam nedeljni brawl izazovi? Previše su kežual? Ladder vam više ne deluje uzbuljivo?

E, pa da vas vidimo sad momci i devojke! Blizzard je sinoć objavio novi Hearthstone mod, odnosno privremeni brawl koji će ove nedelje zameniti standardni besplatni brawl.

Zove se Heroic Brawl i funkcionisaće kao arena u tim smislu da ćete uplatiti učešće i moći da gurate do 12 pobeda ili do 3 poraza, nakon čega se vaš Brawl završava, ali ćete moći da uplatite novu turu.

Učestvujete tako što pre nego što započnete borbe, u Brawlu napravite jedan deck sa Standard kartama i kada budete gotovi taj deck je zaključan, odnosno ne možete ga menjati dok ne završite run.

Ono što je trik sa Heroic Brawl je njegova izuzetno velika cena – 10 dolara ili 1000 golda za jedan run.Ideja je, kako kažu developeri, da ovaj Brawl nije za prosečnog Hearthstone igrača, već da samo najbolji i najsigurniji u sebe igrači pronađu izazov u njemu i uzmu učešća.

Ideja je da se oseti adrenalin turnirskog učešća, pa su i nagrde koncipirane tako da najbolji dobijaju najbolje nagrade dok će loši dobiti znatno manje nego što su uložili, što će u startu oterati mnoge igrače od ovoga. Nagrade za 12 pobeda možete videti na naslovnoj slici, a tabelu nagrada za svaki skor možete videti na kraju vesti.

Ovim Blizzard svakako želi da testira budući turnirski mod, kako će se primiti kod igrača i da li će ovakav sistem biti dobar, ali isto tako mislimo da je ovo i jeftin način Blizzarda da izvuče gold od igrača koji štede za novu eksapanziju, i tako ih natera da potroše više novca.

Čak 1000 golda/10 dolara je zaista izuzetno skupo učešće, a imajući u vidu da su najbolje nagrade samo za baš najbolje, retko ko će iz ovog Brawla izaći zadovoljan, ali ne možemo poreći da su izazov i adrenalin tu (neko je pomenuo ilegalno kockanje?)

Biće zabavno gledati popularne strimere kako igraju Heroic Brawl, a naše čitaoce savetujemo da dobro razmisle pre nego što reše da potroše 1000 golda na ovo.

heroic-brawl-nagrade

Related Articles