Hearthstone Heroic Tavern Brawl – dan 1

Hearthstone Heroic Tavern Brawl – dan 1

Blizzard je pre nekih mesec dana najavio specijalni Heroic Tavern Brawl, koji bi na jednu nedelju zamenio obični, regularni Brawl. Posle dosta odlaganja i puno oprečnih mišljenja, ovaj brawl je konačno stigao u sredu uveče.

Iako su se mnogi žalili da je 1000 golda/10 evra previše, ne može se poreći da je interesovanje ipak veoma veliko, pre svega kod strimera i profesionalnih Herthstone igrača, a ovaj Brawl je i napravljen upravo za takav tip igrača, željan takmičarskog okruženja i izazova za dokazivanje.

Mada je na prvu loptu rezultat od 12 pobeda delovao kao nemoguć, čini se da su već prve večeri mnogi poznati igrači i strimeri uspeli da dođu do 12 pobede. Svakako najviše igrača se odlučilo da igra sa proverenim Midrange Shamanom, ali su onda ljudi to odlučili da kaunteruju sa Freeze Mageom, što je opet ljude navelo da igraju Control/N’Zoth/C’Thun Warriora, kao kontra Freeze Mage-u.

Od poznatih igrača, Mryagut je prvi uzeo 12 pobeda (12-2) sa N’Zoth Warrior deckom, Chessdude je igrao 12-2 sa Freeze Mageom, Crane333 12-1 sa Midrange Shamanom.

Prvak sveta iz 2015. godine, Ostkata, igrao je 12-1 sa Discard Zoo, Vlps 12-1 sa Tempo Mageom, ShtanUdachi 12-1 sa Malygos Druidom, Ryzen 12-1 sa zanimljivim Yogg/Malyogs Rogue deckom, dok je Xixo iz četvrtog puta uzeo 12 pobeda sa čudnim Malygos Y’Sharrj Druidom.

Ukoliko se i sami odlučite da prežalite 10 evra ili 1000 golda, preporučujemo vam da sačekate koji dan dok se konkurencija malo smiri. Svako ima pravo na 5 Heroic Brawl pokušaja, pa će mnogi koji su ekstremno takmičarski nastrojeni verovatno sve svoje pokušaje ispucati već u prvih 2-3 dana.

Ukoliko vas interesuju neke liste deckova koje su poznati Hearthstone igrači i strimeri koristili da bi došli do 12 pobeda u ovom Heroic Brawlu, možete ih pogledati ispod.

Vlps Tempo Mage Heroic Brawl

Vlps Tempo Mage Heroic Brawl

Chessdude freeze mage heroic brawl

chessdude freeze mage heroic brawl

Ostkaka discard Zoo heroic brawl

ostkaka discard Zoo heroic brawl

Shtanudachi Malygos Druid Heroic brawl

shtanudachi malygos druid heroic brawl

Yagut nzoth warrior heroic brawl

yagut nzoth warrior heroic brawl

Ryzen Yogg Rag Rogue Heroic Brawl

ryzen-yogg-rag-rogue-heroic-brawl

Related Articles