Od sada WoW Tokene možete menjati za novac na bnet nalogu

Od sada WoW Tokene možete menjati za novac na bnet nalogu

Marta 2015. godine u World of Warcraft su uvedeni WoW Tokeni kojima ste mogli da kupite mesec dana vremena za igranje WoW-a. Ove WoW tokene ste mogli ili da kupite za gold iz igre u Auction House, ili da ih kupite pravim novcem u ingame shopu.

Tako bi igrači koji leže na gomili golda mogli taj gold da potroše i kupe Token kojim će uplatiti vreme za igranje umesto trošenja pravih para, a igrači kojima je potreban gold u igri, su mogli da za pravi novac kupe Token, koji bi onda prodali u Auction House i dobili gold. 

Vrlo praktičan način obostrane pomoći igračima kojima je potreban gold/imaju previše golda, a da se istovremeno iz priče isključe treće strane koje su farmale i trgovale gold u WoW-u.

Nakon skoro dve godine postojanja ovog sistema, Blizzard se uverio da nije bilo prevelikih zloupotreba i da je vreme da se funkcionalnost WoW Tokena podigne na viši nivo.

Od sada će WoW tokeni moći da se pretvore u novac na vašem balansu na Battle.net nalogu, odakle ćete taj novac moći da trošite kao što se i inače troši novac sa Battle.net računa – kupovina bilo čega u bilo kojim Blizzard igrama – WoW, StarCraft 2, Hearthstone, Diablo III, Heroes of the Storm i Overwatch.

Vrednost jednog Tokena je 15 dolara, i toliko ćete dobiti kada ga aktivirate na vašem battle.net računu, nakon čega ga možete trošiti za kupovinu skinova, mountova, heroja, packova…

 

Related Articles