I WoW dobija svoj Brawl

I WoW dobija svoj Brawl

U poslednjih godinu dana je praktično svaka Blizzardova igra na onaj ili ovaj način dobila svoj Brawl mod. Počelo je sa Hearthstoneom, koji je prvi dobio Brawl i gde igrači svake nedelje mogu da igraju igru sa drugačijim pravilima, koja odskaču od standarnog Hearthstonea.

Zatim je prešlo u Overwatch i Heroes of the Storm, sa vrlo sličnim principom – svake nedelje Brawl je drugačiji, ima drugačiju postavku i drugačija pravila, a uz to se dobijaju i određene nagrade za igrače.

Nedeljne mutacije u StarCraft 2 co-op misijama, iako ne nose ime Brawl, su praktično upravo to – novi nedeljni izazovi koji se dodaju standardnim misijama čija je svrha da iskusnim igračima povećaju izazov i za to ih nagrade.

Brawl sada konačno stiže i u najstariju igru koju možete naći na vašem battle.net klijentu – World of Warcraft. Baš kao i u ostalim igrama i ovde će to biti izazov sa specijalnim nesvakidašnjim postavkama. Samo što će ovde to biti ne na nedeljnom, već na dvonedeljnom nivou.

Brawl u WoW-u će biti u suštini PvP Battlegrounds sa tvistom. Na pomenute dve nedlje igrači će moći da igraju nove mape sa novim izazovima i podešavanjima, a Blizzard je dao i par primera kako će to izgledati.

Gravity Lapse

Ovaj Brawl se odigrava u Eye of the Storm i igrači će se boriti za sakupljanje resursa ali i sa gravitacijom – jer je ovde neće ni biti. Malo po malo pa ćete biti lansirani pravo u nebo.

 

Tarren Mill vs Southshore

Ovaj put ćemo ići na mali nostalgija trip, dok se vraćamo u Southshore, čuvenu World PVP lokaciju iz starih dana.

 

Related Articles