Denis napušta mousesports, STYKO zamena

Denis napušta mousesports, STYKO zamena

Mousesports, nakon slabog nastupa na prethodnom Major turnir u Krakovu, pravi dodatne promene u timu.
Prethodno su dodali finskog igrača Mika ”suNny” Kempija, a ovog puta bivšeg igrača Hellraisersa, Martin ”STYKO” Stika.

Talentovani STYKO zameniće dugotrajnog člana mousesportsa, naime Denis ”denis” Hovel nakon više od 2 godine napušta organizaciju Mousesportsa da bi ustupio mestu talentovanom momku iz Slovačke. STYKO je najavljen kao pametno pojačanje koje donosi dodatno iskustvo u clutch situacijama i kao neko ko će pomoći chrisJ-u pri strategijskom delu igre.
Mousesports će ubrzo imati priliku da testira novu postavu iako je druga polovina leta poznata kao period u kome se svi igrači odmaraju i nema nikakvih turnira. U septembru mousesports će učestvovati na turnirima poput DreamHack Malma, ESG Tour Mykonos i B grupe nove sezone E-Lige, i tu će moći da pokažu ko su i šta su.
Trenutna postava mousesportsa izgleda ovako:

Za razliku od mousesportsa, HellRaisers je u problemu, trenutno imaju 4 igrača u postavi, a ni njihova sudbina nije sigurna. Na’Vi je nedavno raskinuo saradnju sa Guardianom i Seizedom, i u potražnji su za zamenama. Jedno od imena koje je najviše pominjano jeste bas ANGE1-ovo, koji je u dobroj formi u poslednje vreme.

Promene slede u CIS sceni, HellRaisers i Na’Vi aktivno traže igrače. Pored njih, glasine kruže da će u Fnaticu doći do novih promena. Iščekujte vesti o ovim timovima, avgust je mesec kada timovi najčešće menjaju igrače.

Related Articles