Janna nerf odložen, umesto nje nerfovan Ardent Censer

Janna nerf odložen, umesto nje nerfovan Ardent Censer

Nakon što je najavljen nerf na supportu Janni, Riot je objavio da u peču 7.17 ona ipak neće dobiti nerf, ali će zato item Ardent Censer dobiti jedan.

Što se tiče Janne, Riot je ipak odustao od njenog nerfa, jer svaki put kad reši da nerfuju nekog support heroja on izađe iz mete i zameni ga neki drugi. Prvog koga su nerfovali bila je Lulu koja je dobila nerf u peču 7.10, posle nje je bila Karma u peču 7.12, tako da nerfovanjem Janne u peču 7.17 znači samo da će uskoro morati da nerfuju Soraku, Sonu ili možda i Rakana.

Nerf na Ardent Censer itemu će u potpunosti izmeniti i oslabiti celu enchanter metu. Item daje 20-30% pojačanog štita i heala na saigrača i vraća mu 20-35 healtha po udarcu. Od sledećeg peča, ova vrednost štita i vraćanja healtha biće fiksiranih 25, odnosno 25% ojačani shield i heal, a saigrač će vraćati 25 healtha po udarcu.

Pošto nerf za Jannu neće biti u narednom peču, izmene na Ardent Censeru možemo očekivati. Za to vreme, na Riotu ostaje da vidi koliko će nerf na ovom itemu uticati na jačinu Janne u ovoj meti.

Related Articles