Testirajte Gran Turismo Sport i osvojite vredne nagrade!

Testirajte Gran Turismo Sport i osvojite vredne nagrade!

Najnovije izdanje legendarne trkačke igre za PlayStation je tu, Gran Turismo Sport je stigao, čini nam se bolji nego ikada. Utiske čitaćete u novembarskom izdanju naših prijatelja iz časopisa Play!Zine, a u međuvremenu iskoristite priliku da i sami isprobate ovu sjajnu trkačinu i usput osvojite vredne nagrade!

Prve dve lokacije u Beogradu na kojima ćete moći da vidite kako je to voziti Gran Turismo Sport na Logitech volanu, trkačkoj gejming stolici i velikom 4K televizoru su Tehnomanija, preko puta TC Delta City, ovoga petka (27. oktobar) od 16h do 21h, kao i ComTrade Shop u šoping centru “Ušće”, ove subote (28. oktobar), takođe od 16h do 21h.

Posetioci će imati prilike da se neobavezno voze i isprobaju staze i automobile, pritom uživajući u svoj raskoši 4K tekstura na PlayStation Pro konzoli, i igranju trkačke igre onako kako dolikuje – sa volanom i u trkačkoj stolici.

Ukoliko ste pak takmičarskog duha i želite da osvojite vredne nagrade ukoliko budete najbolji, onda se možete prijaviti i za takmičanje. Na odabranim stazama i sa odabranim automobilima će se voziti takmičarske trke i igrači sa najboljim rezultatima će osvojiti veoma vredne nagrade.

Dakle, dođite, zabavite se, i ko zna, možda baš vi budete među troje najboljih i vratite se kući sa zaista velikim nagradama iznenađenja. Za osveženje tokom igranja i pobrinuće se Monster energetsko piće, koje će svim zainteresovanim takmičarima dati energiju za njihove trke.

Vidimo se ovog petka i subote u Tehnomaniji i ComTrade Shopu, dođite da zajedno vidimo zašto je Gran Turismo Sport pretendent na najbolju trkačku igru poslednjih godina.

Ukoliko želite da učestvujete u takmičenju, stavite nam to do znanja i popunite ovaj kratak formular prateći ovaj link.

Related Articles