HotS: Velike gameplay izmene najavljenje na ovogodišnjem BlizzConu!

HotS: Velike gameplay izmene najavljenje na ovogodišnjem BlizzConu!

Novembar je uvek pravi praznik za Blizzard fanove, pa tako ni ovog BlizzCona nismo ostali uskraćeni za novitete, kako u svim igrama, pa tako ni u HotS-u. Velike izmene najavljene su za početak 2018 godine, koje će znatno uticati na određene delove igre.

Za početak dobijamo novu persepktivu kamere, koja će biti za nijasnu odaljena u odnosu na sadašnju. Ako ste nekada pratili neki strim ili gledali replay, opcija na Z koja vam odaljava kameru približno je novoj kameri. Sjajna izmena koja će poboljšati lakše praćenje team fighta.

Stealth heroji dobijaju potupuni rework kada je vizualizacija u pitanju. Sada će stealth heroji biti mnogo uočljiviji, što će ih činiti lakšim metama. Međutim, kako cela ideja oko nevidljivih heroja ne bi pala u vodu sa ovom izmenom, Samuro, Nova, Valeera i Zeratul dobiće buffove sa ovim izmenama. Pogledajte kako će izgledati stealth heroji u 2018.

Zanimljive izmene stižu i na građevine. Kule više neće gubiti municiju. Tower koji je uvek stajao uz Fort/Keep više neće postojati, dok Fortovi dobijaju True Sight koji omogućava otkrivanje stealth heroja. Abathur može konačno mirno da spava!

Konačno je Blizzard saslušao svoj community pa ćemo sa početkom 2018. dobiti i dugo očekivani Voice Chat. Overwatch igrači već dugo imaju tu privilegiju korišćenja ovog mehanizma i bilo je samo pitanje vremena kada će i HotS dobiti in-game Voice.

I na kraju možda i najbitnija izmene od svih – personalni MMR! Indivudalne performanse i doprinos tokom meča sada će da se upisuju posle svakog meča i to će direktno uticati na matchmaking. Mnogo bolja opcija od prethodnog mehanizma, gde su se računale samo pobede i porazi.

Sa ovim izmenama, SmX se našalio na twitteru da je ovo praktično HotS 3.0.

Očekujemo još detaljnijih informacija u narednom periodu, a novi “HotS 3.0” biće dostupan več 20. novembra na PTR serveru. Pogledajte kako je to izgledao na BlizzConu.

 

Related Articles