Crumbz napušta LoL scenu i prelazi na Overwatch kao analitičar

Crumbz napušta LoL scenu i prelazi na Overwatch kao analitičar

Dugo vremena unazad pominje se kako bi Crumbz mogao imati novo poglavlje u svojoj Esports karijeri. Posle sedam godina provedenih na League of Legends sceni, Crumbz prelazi na Overwatch scenu, na kojoj će nastupati kao analitičar.

Alberto Rengifo, poznatiji kao Crumbz, započeo je karijeru još davne 2011. godine kao igrač ekipe Curse, nakon čega je proveo tri godine igrajući za Team Dignitas, gde je stekao i najveću popularnost odličnim partijama koje su ga dovele do “titule” jednog od najboljih junglera tadašnjeg NA regiona. Naredne 3 godine proveo je igrajući u Renegades,sa kojom je prvo igrao i NALCS, kao i ekipom Apex Pride. Nakon povlačenja sa mesta igrača, Crumbz je postao jedan od vodećih analitičara NALCS-a, što mu je na kraju omogućilo istu ulogu ima i na poslednja dva Worlds turnira.

Novo poglavlje je pred njim, sada za analyst deskom Overwatch lige. Nema sumnje da je LoL izgubio još jednu legendu, ali je zato Overwatch dobio jednu posvećenu, i igrački obrazovanu, ličnost u svom on-air rosteru!

Related Articles