Nunu se vraća u LoL metu?

Nunu se vraća u LoL metu?

Nunu je jedan od heroja koji se nije baš najbolje snašao sa novim runama. Kao što je slučaj sa Dravenom i mnogim drugim herojima, Nunu jednostavno nema Keystone koji se najbolje može upotrebiti za njegov gameplay. Zato je Riot našao način da ga učini dobrim u novoj sezoni, a to su promene kakve na Nunu-u dosad nisu viđene.

Dve promene stižu u Nunu-ov kit, a to su veliki buffovi na Q i W skillovima. Nunu-ov Consume (Q skill) od sada će moći da “zasiti” Nunua, jer će Nunu nakon korišćenja Consume-a dobiti bonus Magic Damage koji će mu pojačavati auto attackove. Dodatni magic damage iznosiće 5% od njegovog ukupnog ability power-a, što znači da će Nunu, pored dodatnog damage-a prilikom gankovanja, imati i jači clear kada su jungle kampovi u pitanju. Druga izmena tiče se Blood Boil-a (W skilla), koji će davati dodatni bonus Nunu-u, kao i igraču sa kojim se Nunu “poveže”. Pored osnovnog attack i movement speeda koji igrači dobijaju kada Nunu iskoristi Blood Boil, oba igrača će od sada dobijati između 40% i 120% dodatnog ability powera, što je na maksimalnom nivou magije jače nego bonus koji dobijate kada kupite Rabadon’s Deathcap.

Ovakva promena može nam doneti AP Nunua u našim gejmovima, ako i veliki broj AP heroja u timskim kompozicijama, koji će sa Nunu-om biti još jači. Promene se trenutno tesitraju na PBE-u, a ukoliko se pokažu kao dobre i ne previše jake, novog Nunua možemo očekivati već u narednom patchu.

Related Articles