Nunu prejak – Hitan rework isforsiran

Nunu prejak – Hitan rework isforsiran

Ukoliko ste u petak igrali LoL, verovatno ste primetili da je izašao mali patch koji ste morali da skinete pre igranja igre. Ovaj hitan patch ubačen je kako bi se nerfovao Nunu, verovali ili ne.

Nakon dužeg vremena koje je Nunu proveo kao najgori jungler u igri, novi rework ga je odmah podigao na mesto najjačeg junglera u igri. Bonusi koje dobija novim Q i W skillovima učinili su ga mnogo jakim, a njegov win rate i posle nerfa u ovom minipatchu iznosi 54%. Zanimljivo je da Nunu hotfix nije menjao njegov W, već samo Q. Overfed forma u kojoj se Nunu nađe kada aktivira Q, do sada mu je davala 3-11 dodatnog magic damage-a po auto attacku, a od ovog patcha ta vrednost smanjena je na 1-5. Nunuov W ostao je netaknut, iako je on zapravo izvor svih problema, jer pored 40% attack speeda, njegov novi W povećava ability power za 40-120% što previše ojačava heroje kao što su Azir i Diana.

Sudeći po izmeni koju smo dobili, Nunu nije ni blizu fix-a, pa možda budemo imali prilike da prisustvujemo još jednom hotfix patch-u u narednim nedeljama. Do tada iskoristite Nunua i nabijte po koju diviziju!

Related Articles