WoT – Defender se neće prodavati na EU serveru

WoT – Defender se neće prodavati na EU serveru

U februara, Object 252U Defender će se prodavati na svim serverima osim na EU serveru. Barem se neće prodavati za sada.

Zvanično obljašnjenje je stiglo na forumu od strane Falathi, Poljskog kordinatora zajednice.

“Dame i gospodo.

Kao što ste mogli da primetite, igrači u ostalim regionima van EU, tokom februara imaju priliku da kupe Defendera. Želimo da budemo totalno transparentni u vezi ovog pitanja i samim time vas informišemo da u ovom trenutku ne postoje nikakvi planovi da se ovaj tenk prodaje na EU serveru.

Zašto?

Kada je Defender prvi put uveden u igru 2017. godine, mnogi od vas su izrazili svoje sumlje vezane za efektivnost tenka i tvrdili ste da je suviše jak. Proveli smo neko vreme analizirajući situaciju i posle proveravanja podataka i mišljena, doneli smo odluku da ovaj tenk ne treba da bude prodavan, baš zato što je problematičan.

Rebalansiranje tenkova u igri je zahtevalo dosta posla, što je dosta izmenjalo igru i u duhu toga smo pogledali Defendera u trenutnoj meti. Mi mislimo da je tenk dobar i da nije alfa i omega teških tenkova. Ali smo ipak uzeli u obzir Evropsku zajednicu i njenu brigu oko ponovog uvođenja ovog tenka. Zato smo odlučili da u ovom trenutku ne prodajemo ovaj tenk u Evropi.

Svesni smo da se neki neće složiti sa našom odlukom. Nastavićemo, pažljivo da motrimo vaša mišljenja vezana za ovu situaciju i ljubazno vas pozivamo da podelite svoja mišljena vezana za Defendera, slušamo vas.

Vidimo se na bojnom polju!

-Falathi, kordinator zajednice”

 

Ukratko, Defender se neće naći u premijum prodavnicie u skorije vreme.

Naše mišljenje je da je tenk svakako noob friendly, problematičan za probiti sa prednje strane, ali je daleko do toga da je najbolji tier VIII tenk u igri. Smatramo da to mesto još uvek pripada IS-3 koja još uvek nastavlja da dominira timskim bitkama.

Koje je vaše mišljene u vezi ovog tenka? Pišite nam na forumu ili facebook strani.

 

Related Articles