Odlično poznajete World of Tanks? Pridružite se RUR timu kao autor!

Odlično poznajete World of Tanks? Pridružite se RUR timu kao autor!

RUR redakcija proširuje svoje redove!

Ovoga puta nam je želja da dodatno obogatimo World of Tanks sadržaj, igre koja kod fanova igara na ovim prostrima zauzima posebno mesto po popularnosti, i to sa razlogom.

Ukoliko pasionirano pratite i igrate World of Tanks ovo je možda prava prilika za vas.

Potreban nam je autor-saradnik za World of Tanks, kako bi dodatno pojačali sadržaj vezan za ovu igru. Od vas se očekuje da poznajete igru detaljno, njenu prošlost, sadašnjost i budućnost. Da je igrate redovno i aktivno, da ste na dovoljno dobrom nivou igranja kao bi razumeli sve napredne koncepte igre koji se koriste na profesionalnom (esports) nivou igranja, i da ste duboko upoznati sa aktuelnim konceptima i strategijama igranja, odnosno “metom” igre.

Kandidat mora da ima poznavanje osnovnih takmičarskih disciplina kao što su Clanwars, timske bitke i Strongholds.

Potrebno je i da redovno i aktivno pratite sve događaje i najave vezane za samu igru, ali i sve oko igre, i tu pre svega mislimo na World of Tanks događaje, timove, igrače, takmičenja i generalno esports scenu igre.

Takođe, poželjno je (ne i obavezno) da kandidat pokazuje interesovanje i poznavanje istorije i “stvarnih” tehničkih detalja tenkova i generalno vojnih aspekata iz perioda igre, odnosno Drugog svetskog rata.

Od autora će se očekivati da redovno piše vesti, izveštaje, novosti o samoj igri i esport sceni igre, kao i autorske tekstove na razne teme (analize promena, novina, tenkova, partija, turnira, strategija, taktika timova, istorijskih konteksta igre…).

Na kraju, ali pre svega, potrebno je da ste pismeni i da imate smisla i talenta za kreativno, jasno i zanimljivo pisanje.

Ukoliko vam sve ovo deluje zanimljivo, javite nam se na imejl redakcija@rur.rs sa naslovom “Prijava za World of Tanks autora” i sledećim dokumentima u prilogu:

  1. “Ozbiljan” CV , odnosno regularan CV, kao kada šaljete i za bilo kakvu drugu poziciju na nekom drugom poslu.
  2. “WoT/Gejmerski” CV odnosno sve što bi mogli da nam kažete o vama vezano za vašu gejming istoriju generalno i pogotovo za WoT, zašto ste baš vi taj kandidat za pisanje WoT tekstova.
  3. Dve probne WoT vesti kao jedan dokument (Od 600 do 1500 karaktera po vesti) i jedan probni autorski WoT tekst ( od  4 000 do 10 000 karaktera) kao drugi dokument.

Prijave će trajati tokom marta. Srećno svima i vidimo se na bojištu!

 

Related Articles