Hearthstone dobio opciju čuvanja/gledanja partija i zvanični deck tracker! Ali samo za igrače u Kini…

Hearthstone dobio opciju čuvanja/gledanja partija i zvanični deck tracker! Ali samo za igrače u Kini…

Pre sada skoro već dve godine, na leto 2016. godine, pisali smo o specijalnoj zvaničnoj aplikaciji koju su Hearthstone igrači dobili u Kini. Ova aplikacija je tada sadržala razne zanimljivosti poput statistike, a ni godinu i po dana kasnije još uvek nije dospela do ostatka sveta.

Danas se prisećamo ove aplikacije zato što je upravo dobila apdejt i sada igrači u Kini imaju i replay opciju u Hearthstoneu! Tako je, unutar same igre moguće je sačuvati partije i zatim ih ponovo prikazivati po želji, jedna od opcija koju Hearthstone igrači širom sveta žele jako dugo i  za to koriste pomoćne programe, sada je postala interni deo Hearthstonea, bar za igrače u Kini.

Opcija gledanja partija nudi vam da “skočite” na specifičan potez u partiji ili pauzirate, a sačuvani su i takvi sitni detalji kao što je vaše kretanje miša i prelaženje preko karata, što je zaista impresivno. Možda i najbolja stvar je to što vašu partiju možete momentalno da pošaljete svakom da je vidi, preko jedinstvenog ID koda koji pošaljete onome ko treba da odgleda partiju.

Osim replay opcije, dodata je i zvanična deck tracker opcija, što je takođe velika stvar imajući u vidu da je deo zvanične aplikacije za Herthstone.

Sve ovo je trenutno u beta fazi i nažalost ne znamo da li će ikada dospeti do ostatka sveta, jer je česta praksa da igrači u Kini dobijaju odvojeno neke zanimljive stvari koje nikada ne stignu dalje, jer na njima radi NetEase, velika kineska kompanija koja je zvanični Blizzardov predstavnik u Kini.

Zasita, bilo bi sjajno kada bi Replay opciju imali u igri.

Related Articles