Objavljeni detalji o H1Z1 Pro League

Objavljeni detalji o H1Z1 Pro League

Kada je oktobra prošle godine kompanija Daybreak Games objavila svoje planove za veliku profesionalnu H1Z1 ligu, ovaj popularni battle royale šuter se još uvek držao sasvim solidno, i pored jake PUBG konkurencije.

Ipak, poslednjih nedelja crno se piše za ovaj nekada ultra-popularni naslov. Prema poslednjim podacima, igra je izgubila preko 90% aktivnih igrča, tako da će organizatori morati valjano da se potrude kako bi ova igra stala na noge.

Prvi korak u tom pravcu napravljen je juče, jer je H1Z1 i zvanično postao potpuno besplatan, odnosno f2p, što će znatno uticati na popularnost igre i ponovno omasovljivanje igrača, barem u ovim prvim nedeljama.

Da li će to biti dovoljno da H1Z1 Pro League stekne dovoljnu popularnost, ostaje nam da vidimo.

Danas pričamo o toj ligi zato što je Daybreak objavio prve konkretne detalje. U ligi će se takmičiti 15 esport timova, među kojima su i popularna imena kao što su Counter Logic Gaming, Team SoloMid, Echo Fox, Tempo Storm i Cloud9.

Organizator biće Twin Galaxies produkcija, a ono što je zanimljivo, čitavo takmičenje će biti ekskluzivno emitovano preko Fejsbuka, dok će se svi mečevi odigravati u Caesars Entertainment Studios u Las Vegasu.

Za sada nemamo još neke druge ključne detalje, kao što je nagradni fond i sistem takmičenja, ali verujemo da će Daybreak uskoro izađi i sa ovim.

Related Articles