HS: Čovek koji daje glas francuskom Inkeeperu otpušten zbog curenja informacija

HS: Čovek koji daje glas francuskom Inkeeperu otpušten zbog curenja informacija

Francuski glasovni glumac Pjer-Alen de Geriks dobio je juče otkaz i njegov glas više neće biti ono što će francuski Hearthstone igrači (i svi ostali koji HS igraju na francuskom) čuti kada se oglasi Inkeeper, popularni patuljak domaćin Hearthstone taverne.

Ovo se ovih dana desilo kao rezultat toga što je Pjer pre oko 5 meseci bio kriv što je pustio jedan video sebe kako vežba i snima glasove za novu Herthstone kartu, što je bio jedan od većih leakova za tada još nepoznatu ekspanziju Kobolds and Catacombs. Taj njegov video možete pogledati na ovom linku.

Kada je stigla vest da je Pjer zamenjen, u francuskoj Hearthstone zajednici i na Redditu su se povele spekulacije o tome zašto se to desilo, i prva sumnja je odmah pala na pomenuti snimak, što je kasnije Pjer i sam potvrdio tvitom koji vidite ispod, a koji kaže: “Pozdrav svima, hvala za ljubav i podršku. Tako je, povod (za otkaz) jeste Kobold video koji sam okačio. Mala greška sa moje strane koja je eksplodirala kao nuklearna bomba. Da li je ovakva reakcija bila neophodna? Neću ništa reći…”

Francuska i svetska Hearthstone zajednica ubrzo su pokrenule kampanju podrške Pjeru, kako bi naterali Blizzard da mu vrati posao, i ukoliko ste zainteresovani, možete mu pružiti podršku na ovom linku.

 

Related Articles