Prvi tragovi za novog HotS heroja?

Prvi tragovi za novog HotS heroja?

Prošlo je mesec i po dana od kada je poslednji novi heroj, Maiev Shadowsong, dodat u Heroes of the Storm, i ovo do sada predstavlja jednu od  najvećih “rupa” u rasporedu dodavanja Heroja u HotS, jer je do sada neki standard bio ciklus od 3 nedelje, tako smo recimo prošle godine videli 15 novih heroja dodatih u igru, a sada je već druga polovina marta, a mi tek na dva heroja u godini (Blaze, Maiev).

HotS fanovi su već pomalo nervozni zbog ovog “razvođenog” rasporeda, ali ne treba zaboraviti da smo u međuvremenu dobili reworkove nekoliko heroja, najpre Tyraela, a zatim su velike promene doživeli i Sonya i Medivh. Tu su bili i dva sjajna paketa skina, najpre fenomenamni Mecha skinovi, a zatim i set “pandurskih” skinova koje su dobili Greymane, Medic i Johanna.

Dakle ideja je, kao što je Blizzard pomenuo još na prošlogodišnjem BlizzConu, da se više prostora da velikim reworkovima i paketima skinova, kako bi i te stvari dobile svoje mesto pod suncem i priliku da budu u centru pažnje, pošto su ranije svu slavu odnosili heroji.

Ipak, ove nedelje ćemo konačno dobiti najavu novog heroja, koji će sasvim sigurni biti StarCraft heroj, povodom proslave 20 godina StarCrafta. Neke glasine su da će to biti dualni heroj, Mira Han i Matt Horner, koji su nedavno dodati i u StarCraft 2 kao prvi par co-op komandira. On bi bio idealan kao novi specialist heroj, pošto specialista nismo dobili još od Probiousa, jedno i poslednjeg Protoss heroja.

Ipak, kada pogledamo sliku koju je sinoć podelio zvanični HotS tviter, više nam se čini da će sledeći heroj biti neki Protoss, i to “regularni” Khalai Protoss, na osnovu žute boje građevine u pozadini, pa neki misle da će to možda biti Karax, jedan od najvećih živih Protoss inženjera.

Drugi misle da možda dobijamo Vorazun, vođu Dark Templara, koja bi ujedno bila i prvi ženski Protoss koji stiže u HotS. Tu je naravno i opcija da konačno stignu Talandar/Fenix.

U svakom slučaju, ostaje nam samo da nagađamo još dan-dva, jer zvanična potvrda novog heroja stiže uskoro. Šta vi mislite, koga da očekujemo?

Related Articles