Destiny nakon 40 sati strimovanja bez prestanka osvojio SC20 Achievement Hunt

Destiny nakon 40 sati strimovanja bez prestanka osvojio SC20 Achievement Hunt

Blizzard i Twitch su povodom 20 godina StarCrafta organizovali specijalni “Achievement Hunt” događaj, koji je trebalo da traje do 27. marta, ali je strimer Destiny uspeo da to postigne za svega 3 dana.

Osam poznatih StarCraft strimera učestvovalo je u akciji i borbi za 20 000 dolara, koliko je otišlo pobedniku. Svi su dobili sveže StarCraft 2 naloge i trebalo je na njima da ostvare 100% achievementa u StarCraft 2 kampanjama Wings of Liberty, Hearth of the Swarm i Legacy of the Void.

Najveću posvećenost pokazali su Neuro i Destiny, koji su obojica strimovali neverovatno dugo u trci do pobede, ali je Destiny bio taj koji je imao više motivacije i spretnosti, što mu je na kraju i donelo 20 000 dolara.

On je u neverovatnom poduhvatu dogurao svoje telo do krajnjih granica. Najpre je strimovao i igrao 26 sati neprestano, pa je spavao 10 sati, ustao i vezao još 40 sati neprestanog strimovanja i igranja StarCraft 2 kampanja na Brutal težini u lovu na ačivmente.

Svako ko zna koliko je StarCraft 2 težak i koliko su misije u kampanjama na Brutal nivou izazovne, razume koliko je ovo neverovatan poduhavat, pogotovo kada na sve to dodate i 100% odrađene achievemente, nešto što mnogi igrači jure godinama, a njemu je uspelo na svežem nalogu za svega 3 dana.

Na kraju svega, posle četrdesetočasovnog radnog dana, pobede i osvojenih 20 000 dolara, evo šta je Destiny imao da kaže:

Related Articles