HS: Karte sa parno/neparno uslovima i njihov status u Areni

HS: Karte sa parno/neparno uslovima i njihov status u Areni

Karte iz nove ekspanzije polako počinju da iskaču i do sada smo ih već videli desetak, i već sada znamo da će jedna od glavnih tema biti karte koje imaju uslov da špilovi sadrže samo parne ili samo neparne karte.

O ovoj zanimljivoj mehanici ćemo detaljnije pričati u odvojenom tekstu gde ćemo analizirati nove karte, a sada samo prenosimo reči Hearthstone direktora Majka Donaisa, koji je na Redditu otkolonio bojazan nekih igrača da će ove karte biti problem u Areni, jer je njihov uslov tamo parktično nemoguće ostvariti.

Majk je rekao da one neće biti problem u areni iz jednostavnog razloga – one se u areni neće pojavljivati od samog starta. Tako je ovaj problem rešen na zadovoljstvo svih i na vreme, vrlo elegantom odlukom.

Nešto slično smo već videli pre dve godine, kada se pojavio Whispers of the Old Gods set, kada su C’thun i minioni koji ga bafuju takođe bili isključeni iz izbora karata koje dobijamo u areni, jer su prosto bile previše sinergističke karte.

U međuvremenu su i mnoge druge karte završile van arene, što zbog toga što su previše beskorisne, ili pak zbog toga što su previše jake, poput Death Knight karata.

Related Articles