Stigle su hitne izmene za Hearthstone arenu

Stigle su hitne izmene za Hearthstone arenu

Prošlog ponedeljka je u Hearthstone stigao patch 10.4 koji je uveo najavljene arena izmene, a o kojima možete više čitati na ovom linku.

Međutim, pored dosta dobrih stvari koje su ove izmene donele, stigla je i gomila loših, o čemu su svi veliki i poznati arena strimeri odmah pričali i podigli glas.

Jedna od izmena je bila da se kvalitet karata koje nam se nude generalno podigao, kao i to da se legendarne karte pojavljuju češće. Ovo je dovelo do toga da su bukvlano svi dobri špilovi praktično postali jaki kao construced i poslednjih par dana smo viđali neke zaista neverovatne stvari u areni, a prema sajtovima koji prate statistike, recimo karta The Lich King se nalazi u čak 9% svih špilova u areni!

Na sreću po arena igrače, nismo dugo čekali da Blizzard reaguje i popravi ovo, pa je tako već sinoć stigao brzi patch koji stvari malo balansira. Legendarne karte će se sada pojavljivati ređe, dok će se “loše” karte, odnosno karte ispod proseka, pojavljivati znatno više, kako bi se snaga karata u areni vratila na neki normalni balans.

Ostajemo nam da ovih dana igramo i vidiimo kakvo je sada staje u areni.

Related Articles