HotS: Četiri česte greške koje igrači prave igrajući Kael’Thasa

HotS: Četiri česte greške koje igrači prave igrajući Kael’Thasa

Poznata HotS persona i kreator sadržaja Unbiased_Bob, napravio je zanimljiv video u kome naglašava četiri česte greške koje igrači u ranked i na Quick Math prave igrajući čuvenog Blood Elfa Kael’Thasa.

Video je veoma poučan, kako za iskusne Kael’Thas igrače, tako i za one koji tek kreću da igraju sa njim, i Bob smatra da će se win rate Kael’Thasa značajno povećati ukoliko svi počnu da primenjuju ove savete.

Oni su se nama veoma svideli, i slažemo se sa njima, pa vam ih zato ovde prenosimo.

Prvi savet je da ne koristite Trait D zarad Flamestrikea, kako bi očistili talas Miniona, jer Flamestrike može da zahvati ceo talas i bez povećanja na D. Dovoljno je samo da centrirate Flamestrike na Mage miniona (onog što daje Regen Globe) i on će zahvatiti sve minione i sa svojom običnom veličinom.

Drugi savet je da se na level 20 uzima isključivo Flameatrike talenat, Flamethrower, koji smanjuje Cooldown i povećava Range za 40%, jer je u pitanju najbolji talenat na tom levelu, koji uz kombinaciju sa ostalim talentima omogućuje da imate praktično neprestano Flamestrike.

Treći savet se tiče agresivnijeg Pokea u početku partije. Tajna je u tome da koristite Trait D isključivo za Living Bomb (W), jer ćete tako praktično imati Living Bomb stalno “za džaba” i na 6 sekundi Cooldowna, što će vam omogućiti da brzo oterate protivike iz Lanea da odu da popiju fontatu ili se vrate u bazu.

I na kraju četvrti savet, koji je možda i najčuveniji “problem” kod Kael’Thas igača, a to je uzimanje Convictiona kao prvog talenta. Conviction je neverovatno popularan talenat u Quick Match i u nižim levelima Rankeda, zato što nagrada deluje primamljivio, ali često završi kao mrtav talenat jer igrači nikada ne uspeju da ostanu dovoljno živi zarad nagrade. Zato je preporuka da uzmete bilo koji od druga dva Talenta, samo ne ovaj.

Ovaj veoma poučni video možete pogledati ispod, gde Bob detaljnije ulazi u objašnjavanje ovih saveta.

Related Articles