Hearthstone: Uklanja se ključna reč “Enrage”

Hearthstone: Uklanja se ključna reč “Enrage”

Poprilično neočekivano, večeras nam stiže informacija sa zvaničnog Hearthstone sajta da će ključna reč “Enrage” biti uklonjena iz Hearthstonea.

Trenutno u Hearthstoneu postoji devet Enrage miniona, i u pitanju je mehanika gde Minioni imaju neki dodatni efekat ukoliko su oštećeni, odnosno nisu na punom Healthu.

Među najpoznatijim Enrage minionioma su bile Warrior karte, čija je to tematska mehanika bila, sa kartama kao što su Grommash i Bloodhoof Brave, dok su ostatak činili neutralni minioni poput meme karte Angry Chichken ili solidnog Raging Worgen, koji je jedno vreme bio snažna kombo karta.

Enrage kao ključna reč više neće postojati u igri, ali će sve ove karte zadržati svoje efekte, uz dodatak “while damaged”, kao što možete videti na primeru ispod.

Iskreno, nama je Enrage mehanika bila jedna od zanimljivijih i mnogi su smatrali da je Blizzard trebalo da je više istraži i žao nam je da vidimo da ta reč odlazi, pogotovo što ima tematski kul prizvuk (povredili ste Miniona i razdražili ste ga, pa je pobesneo).

Iz Blizzarda naglašavaju da sama mehanika ostaje, odnosno da će ubuduće nastaviti da prave karte koje rade nešto dok su oštećene, i da se ovde radi samo o uklanjanju ove ključne reči, kako bi se “očistio” prostor, mada nam opet nije jasno zašto, jer ovako ima više reči.

Više detalja o ovoj odluci možete pročitati na zvaničnom blogu.

 

Related Articles