Hearthstone: Blizzard časti sa 17 packova!

Hearthstone: Blizzard časti sa 17 packova!

Blizzard je izgleda čuo stalne žalbe o tome kako je sve teže sakupiti dobru Hearthstone kolekciju, pa sve češće viđamo akcije gde dobijamo besplatne packove.

Ovoga puta možemo dobiti čak i do 15 packova na račun kuće, jer Blizzard časti povodom početka godine Gavrana, odnosno nove Hearthstone rotacije.

O čemu se radi? Specijalna proslava povodom dolaska nove Standard godine (The Year of the Raven) počinje narednog ponedeljka, 26. marta i trajaće sve do 9. aprila.

Tokom trajanja ove proslave svaki daily quest koji uradite, pored regularne nagrade nam donosi i jedan Hearthstone pack neke od ekspanzija iz prošle godine (nasumično dobijemo Journey to Un’Goro, Knights of the Frozen Throne ili Kobolds & Catacombs pack).

Proslava traje 15 dana i to je zagarantovanih 15 ekstra packova, ali ako sačuvate do dva Questa iz tri dana pre nego što krene ova akcija, i onda ih rešite kada ona krene, možete sebi obezbediti još 2 packa preko, tako da ovo znači čak 17 packova.

Čini nam se da se Blizzard kao nikada do sada nije ovoliko “otvorio”, tako da ovu akciju svakako pozdravljamo i nadamo se da će ih biti još ubuduće.

Već se zna i da kada dođe The Witchwood ekspanzija, da ćemo dobiti barem desetak packova iz ekspanzije putem različitih specijalnih kvestova, kao što to obično biva prilikom dolaska svake nove ekspanzije, tako da nas u narednih mesec dana potencijalno očekuje i preko 30 besplatnih packova!

Pored toga, Blizzard je “pustio ruku” i kada je preorder bonus u pitanju, pa tako sada umesto standarnih 50 packova, koliko se svih ovih godina dobijalo za preorder, za istu cenu ćemo dobiti 70 The Witchwood packova!

 

 

Related Articles