Ne propustite specijalni strim povodom 20 godina StarCrafta!

Ne propustite specijalni strim povodom 20 godina StarCrafta!

Jedna od najboljih i najdugovečnijih RTS franšiza i originalni esport, čuveni StarCraft, ovog marta slavi 20 godina duge tradicije, i tim povodom smo već videli gomilu događaja širom Blizzardovih univerzuma.

Hearthstone je proslavio sa specijalnim Brawlom, u Heroes of the Storm stiže legendarni Dragoon Fenix, plus čak dva tematska Brawla, Overwatch je dobio Kerrigan skin za Widowmaker, WoW ima set specijalnih događaja, Bob Ross je stigao u StarCraft 2… Zaista lep mesec za sve StarCraft i Blizzard fanove.

Kao krem na torti proslave, 30. i 31. marta održaće se specijalni StarCraft strim u kome će gosti biti velike legende StarCraft scene, Artosis, Day9, Tasteless, Idra, HuK, Livibee, Ret, TLO, Nony, Lzgamer, PiG, White-Ra i UpaTreeZelda.

Oni će se podsećati svih čuvenih trenutaka iz dvadeset godina duge istorije, i usput nas zabavljati sa specijalnim promo partijama u StarCraft i StarCraft 2. Igraće free-for-alls, 1v1 i 2v2v2v2 partije, tako da smo već spremi za neke lude momente, i oživljavanja nekih starih rivalstva (ko još ne želi da vidi ponovo HuK vs Idra?).

Ukoliko se ulogujete i pratite ovaj Stream barem sat vremena, dobićete i specijalni korisnički interfejs za StarCraft 2, dizajniran povodom ove dvadesetogodišnjice, tako da obavezno ne propustite da odgledate barem sat vremena, a verujemo da ćete se zadržati i mnogo duže, mi znamo da sigurno hoćemo.

Događaj počinje u petak od 19h po našem vremenu, a možete ga pratiti uživo na zvaničnom StarCraft Twitch kanalu.

Related Articles