HotS Fenix: Kako da Phase Bomb puca znatno brže?

HotS Fenix: Kako da Phase Bomb puca znatno brže?

Novi Heroes of the Storm heroj Fenix je sinoć došao u Nexus, gde će se u svojoj Dragoon formi boriti za čast i slavu Protossa i Aiura.

Jedna od njegovih zanimljivih osobina jeste njegov W koje mu omogućava da njegov Auto Attack ima dva moda pucanja. Jedan se zove Repeater Cannon, koji puca 150% brže, a drugi je Phase Bomb, koji puca znatno sporije, ali ima veći Range, Damage i Splash Damage.

Promena između ova dva moda se vrši na W, sa malim Cooldownom od 0.5 sekundi tako da modove možete da menjate brzo i po potrebi. Ipak, igrači su već otkrili određene tehnike uz pomoć kojih mogu da ovo zloupotrebe, odnosno da gađaju po znatno bržem rejtu sa Phase Bomb, ili da pak bacaju dve bombe od jednom.

Naime, ukoliko spamujete W i brzo ga pumpate, moguće je da pucate sa Phase Bomb po znatno bržem rejtu, i da praktično duplirate svoj DPS. To je otkrio Redditor consummateConsort, koji je ujedno i postavio vodič kako to funkcioniše, a koji možete pogledati na videu ispod, ili pak pročitati detaljan vodič na ovom linku.

Related Articles