Fortnite: Battle Royale – Da li će meteor zbrisati Tilted Towers?

Fortnite: Battle Royale – Da li će meteor zbrisati Tilted Towers?

Ako ste ovih dana igrali Fortnite: Battle Royale verovatno ste, pored krstareće rakete i uskršnjih dodataka, primetili da se na olujnom nebu nalazi velika kometa, a širom mape je razbacano mnoštvo teleskopa, na osnovu čega su igrači zaključili da se Tilted Towers lokaciji bliži propast.

U objavi na Redditu, odakle je i počela ova teorija, piše da developeri nisu obraćali mnogo pažnje na ovo mesto i da stoga žele da ono nestane. Znamo da treća sezona nosi svemirske motive sa svemirskim odelima, meteorima, dinosaurusima. A uz malo čačkanja po fajlovima igre, otkrivena je kometa koja se sastoji iz više faza.

Jedan drugi korisnik reddita je igrajući na konzoli primeti čudne i iznenadne vibracije na kontroleru, pa je uzeo da svaku od tih vibracija beleži u vidu Morzeove azbuke. Nakon dužeg vremena otkrivanja obrazaca vibracije došao je do koda SOS D 5 418, tako da se lako može zaključiti da poziv upomoć dolazi sa lokacije na kojoj je smešten Tilted Towers, a korisnik reddita iznosi da 418 može predstavljati “sudnji dan”, što je opet zanimljivo zato što bi po planu tad bio kraj treće sezone.

Tilted Towers je najpopularnija lokacija u Fortnite: Battle Royale i gomila igrača se u svakom meču upravo tu iskrcava što u solo igranju i nije veliki problem, ali smeta kada se igra squad.

Naravno, sve ovo je možda jedna velika šala, a može se desiti da Epic Games stvarno radi prolećno čišćenje. U svakom slučaju je odlično videti da developeri prave ovakve smicalice za igrače.

Related Articles