ELeague Street Fighter V Invitational se vraća na male ekrane sa nagradnim fondom od 250 000 dolara

ELeague Street Fighter V Invitational se vraća na male ekrane sa nagradnim fondom od 250 000 dolara

Prošle godine Street Fighter se našao po prvi put na sceni velikog televizijskog studija na kome su se našli i ostali veliki naslovi kao što su Counter Strike, Rocket League i Madden što se ispostavilo kao veliki uspeh. U međuvremenu, ELeague je ispitao vode i u drugim naslovima kao što su Injustice 2 i Tekken 7 i sudeći po ovoj vesti, test je prošao uspešno jer se Street Fighter ponovo vraća na TBS!

ELeague Street Fighter V Invitational će imati nagradni fond od 250 000 dolara za koji će se boriti 24 najbolja igrača širom sveta tokom pet takmičarskih dana (četiri dana za grupne faza, dok će se poslednjeg dana igrati mečevi plejofa). Mečevi grupne faze će početi 1. juna, a plejof će se odigrati 13. jula.

Pored glavnih mečeva, ELeague će biti propraćen i sporednim sadržajem, između ostalog i otvorenim turnirom pod nazivom ELEAGUE x Battlefy: Street Fighter V Open, gde će se tokom pet nedelja na onlajn turnirima igrači boriti za jedno od dva mesta koja vode na veliko finale u studiju u Atlanti. Ceo program možete videti ispod.

Dok čekamo dodatne informacije vezane za ovogodišnji ELeague, ispod možete videti prošlogodišnje finale kako biste znali šta možete da očekujete.

Izvor: Shoryuken

Related Articles