Fortnite “proslave” postaju sve popularnije u stvarnom svetu

Fortnite “proslave” postaju sve popularnije u stvarnom svetu

Trenutno je u toku takmičenje u kojem možete poslati svoj jedistveni ples kako bi ga ovekovečili u Fortnite: Battle Royale, ali proslavljanja koja smo imali prilike da do sada vidimo samo u ovoj multiplejer igri polako prelaze i u stvarni svet.

To se pre svega zapaža u svetu sporta, gde možemo videti gomilu sportista kako postizanje poena i pobedu proslavljaju potezima koje viđamo samo u Fortnite, kao što je sakupljanje resursa, previjanje zavojima ili udaranje oborenih neprijatelja, a popularnost beleže i standardni standardni emote potezi. Pored sportista, ovo postaje sve češći prizor i u klubovima širom sveta, koliko god to čudno zvučalo.

Naravno Fortnite emote dodaci nisu svi kreirani od strane Epic Gamesa, već su preuzeti iz nekih drugih medija i ubačeni suu igru, odakle su stekli još veću popularnost.

Podsećamo vas da je sada Fortnite: Battle Royale dostupan svima za igranje na iOS uređajima, bez potrebe za čekanjem na pozivnicu.

Za kraj smo vam pripremili par videa koj prikazuju kako sve to izgeda na delu, a sigurni smo da ima još dosta sličnog materijala.

Patike koje je košarkaš Džoš Hart nosio na jednom od mečeva

Related Articles