Ovekovečite vaš ples zauvek u Fortnite: Battle Royale

Ovekovečite vaš ples zauvek u Fortnite: Battle Royale

Ako imate jako dobre poteze i vaš osmišljeni ples, onda to umeće možete snimiti i poslati kompaniji Epic Games, za šansu da vaš ples zauvek ovekovečite u Fortnite: Battle Royale.

Ovo takmičenje će trajati sve do 10. aprila, a sve što je potrebno je da se snimite kako igrate svoj ples i to podelite na vašem profilu na nekoj od društvenih mreža(Facebook, Twitter ili Instagram) sa heštegom #boogiedown.

Fortnite tim će poslate plesove ocenjivati na osnovu toga koliko su zabavni i razigrani, i naravno da li se uklapaju u igru, jedan od kriterijuma će biti i originalnost, znači ples mora da bude jedinstven a ne prosta kopija, i još jedan faktor na osnovu kojeg će se birati oni sa najboljim plasmanom je kreativnost plesa.

Stigli smo i do nagrada, kojih ima 100, isto koliko i pobednika. Prvo mesto dobija veliku nagradu, tako što će njegov ples biti ubačen u igru, on dobija još i stvarnu Boogie bombu(tweet ispod), 10,000 V-Bucksa i Disko kozmetičke dodatke. Oni od 2-5. mesta dobijaju Boogie bombe, 10,000 V-Bucksa i Disko kozmetiku, a ostale nagrade možete pogledati prateći ovaj link.

Related Articles