HotS dobija prvi strip i fokus na produbljivanju priče oko Nexusa

HotS dobija prvi strip i fokus na produbljivanju priče oko Nexusa

Juče je na HotS PAX East konferenciji Blizzarda predstavljen najnoviji heroj koji stiže u Nexus, i to je legendarni učenjak iz Diablo sveta – Deckard Cain, o čemu više možete pročitati u našoj jučerašnjoj vesti.Ali to nije sve što smo saznali juče.

Iako nije bilo velikih najava poput onih na BlizzConu, kao što smo se nadali, čuli smo par zanimljivih stvari vezanih za sam svet igre. Blizzard će u narednom periodu pokušati da produbi samu priču oko igre, oko Nexusa i toga kako su svi ti Blizzardovi heroji dospeli u ovaj svet.

Jedan od načina na koji će se to dešavati jeste tako što ćemo češće dobijati besplatni sadržaj unutar igre koji će imati elemente priče, i ovo će se češće dešavati tokom 2018. godine. Da li će to biti specijalni događaji unutar igre ili preko nedeljnih Brawl misija, to nam ostaje da vidimo. Najavljeno je i da će se možda desiti u budućnosti da dobijemo heroje koji su jedinstveni za Nexus, odnosno ne predstavljaju ni jednu od Blizzardovih spoljašnih franšiza. Ali isto tako i da ćemo, što se tiče mapa, u budućnosti videti više mapa koje su iz Nexusa, a ne nužno tematski iz drugih igara.

Ono što je posebno zanimljivo za ljude koji vole priču, je to što veoma uskoro dobijamo i prvi HotS strip! Strip će pratiti Raven Lorda, i generalno je rečeno da su svi ovi vladari dimenzija unutar Nexusa izuzetno moćna bića i neka vrsta polu-bogova, tako da će biti zanimljivo da saznamo više i jedva čekamo da čitamo ovaj strip čiju koricu možete videti ispod.

 

 

Related Articles