PUBG – Plava zona je postala brža i smrtonosnija sa novim apdejtom

PUBG – Plava zona je postala brža i smrtonosnija sa novim apdejtom

U PlayerUnknown’s BattleGrounds je stigao 10. apdejt otkako je napušten Early Access na Steamu i samim tim pred nama su neke poprilično bitne promene koje se pre svega odnose na brzinu sužavanja plave zone i posledice dužeg boravka u njoj.

Od sada je vreme tokom kojeg plava zona ne napreduje znatno kraće u svim fazama igre i njena brzina sužavanja je znatno veća u početnim fazama meča, dok u krajnim ona postaje znatno sporija u odnosu na prethodnu verziju igre. Igrači koji su imali običaj da provode više vremena u plavoj zoni kako bi stekli određenu prednost u odnosu na protivnike to više neće biti u mogućnosti, i to pogotovu u poslednje tri faze, zato što je damage per tick dosta veći.

Ovo će svakako dovesti do još napetijih mečeva i završnica, a PUBG Corp je sa ovim promenama popravila i bezbedne zone, tako da je sada veća verovatnoća da se one pojave na mestima koja će stvarno pomoći tokom igre i bežanja. Sa obaveštenjem o promenama pružena je i tabela koju možete pogledati ispod.

Pomalo stidljivo objavljeno ali svakako značajno za igrače – više nije moguće naći odela na mapama tokom meča kao loot već samo kroz loot kutije ili od nekog od palih neprijatelja.

Related Articles