Epic nudi besplatne stvari u znak izvinjenja za probleme u Fortnite: Battle Royale

Epic nudi besplatne stvari u znak izvinjenja za probleme u Fortnite: Battle Royale

Dolazak v3.5 patcha u Fortnite je počeo fantastično, dobili smo Port-a-Fort granatu, predstavljen je novi mod igranja, i ono što je najviše obradovalo sve je bio replay sistem.

Ali su ubrzo nakon toga usledili i prvi problemi, prvo su iz Epic Games morali ukloniti krstareću raketu zbog nestabilnosti, a zatim su serveri postali Offline na duži period zato što je došlo do ozbiljnih problema sa serverima, zbog čega nije bilo moguće logovanje igrača.

Problem je otklonjen i u trenutnku pisanja ovog teksta Fortnite serveri funkcionišu normalno. Međutim, kao posledica ovih događaja, 50v50 mod koji je trebao početi ove nedelje je pomeren za sledeću, kako bi se poradilo na njegovoj stabilnosti. A dodata je i hitna v3.5.1 zakrpa, koja donosi ispravke bagova otkrivenih nakon dolaska planiranog apdejta.

U znak izvinjenja zbog nastalih problema i kao zahvalnost igračima na ukazanom strpljenju, Epic Games deli besplatne dodatke koji se mogu preuzeti tokom vikenda, to je zanimljivi Back Bling za Battle Royale igrače i Troll Stash Llama za one koji igraju Save the World. Besplatnim stvarima nije kraj, zato što će svako naredne nedelje u Battle Royale dobiti Batte Stars pakovanje i zlato za StW.

Related Articles