Novi trend trese Youtube – Fortnite striptiz

Novi trend trese Youtube – Fortnite striptiz

Fortnite, pogotovu Battle Royale ekstenzija, je postao planetarni fenomen, i trenutno je najpopularnija igra na Youtube platformi. Upravo zato znači da imamo gomilu ljudi koji prave klipove vezane za ovu igru, i zbog velike konkurencije je veoma teško probiti se do samog vrha.

Neki su smislili zanimljiv način da zarade što veći broj pregleda, a to je Fortnite striptiz, koji se ubrzano širi internetom i možemo videti porast ovakvog sadržaja.

Naravno klikbejtova u ovoj kategoriji ima na pretek, ali stvarno postoje jutjuberi koji u svoj video pozovu zgodne modele koji se potom skidaju za svaki kill koji načine u igri, a neki ubaciju i druga pravila gde je potrebno liznuti neki deo tela ili uraditi nešto drugo u slučaju ubistva. Tako da ako se zapustite u gledanje nekog videa možete očekivati puni gejmplej iz igre ili ono što verovatno i tražite, ali napominjemo da neki od videa i nisu baš bezbedni za posao i neke druge aktivnosti.

A da ne spominjemo famozno pravilo 34, zbog kojeg se na najpopularnijem sajtu za odrasle beleži neverovatni porast u pretrazi vezanoj za Fortnite “materijal”.

Naravno, internet nije ostao ravnodušan, već je gomila reagovala uglavnom negativno, što možete videti ispod. A mi vas pitamo kakav je vaš stav?

Related Articles