Šta je sve dobila “tropska” mapa u drugom talasu testiranja

Šta je sve dobila “tropska” mapa u drugom talasu testiranja

Drugi talas testiranja za znatno manju, treću, mapu u PUBG je došao, ali sa znatnim izmenama u odnosu na prethodni build, eto koje su to promene.

Crvena zona, baš ona o kojoj smo nedavno pisali, je sada znatno manja i kraće traje, što je taman u skladu sa manjim dimenzijama mape. A specijalno za ovo testiranje developeri su dodali mogućnost da plava zona sam računa i prilagođava vreme tokom kojeg miruje u odnosu na to koliko je igrača ostalo, tako da gejmplej postane još napetiji i neizvesniji.

Osvežena mapa je sada i sa tri novih lokacija, Banyan Groove na sredini samog ostrva, Abandoned Quarry, takođe na sredini ostrva i Pristanište(Dock) na jugoistočnoj strani. Zajedno sa lokacijama je poboljšano plasiranje objekata na mostovima, kao i poboljšanje terena radi lakšeg prelaska iz vode na zemlju.

Takođe, dinamični sistem vremena se više neće menjati samo jednom u svakom meču, već će funkcionisati u realnom vremenu radi boljeg doživljaja. Developeri su doneli i dosta ispravki u novom talasu testiranja o čemu možete više pročitati ovde.

Ova mapa, sa kodnim imenom Savage, će biti testiranja narednih nekoliko meseci pre nego što izađe, tako da će verovatno doživeti još mnogo promena i dodataka.

Related Articles