Plaća reklamu da bi naterao Blizzard da promeni Naga Sea Witch

Plaća reklamu da bi naterao Blizzard da promeni Naga Sea Witch

Već neko vreme u Wild formatu Hearthtsonea karta Naga Sea Witch važi za jednog od glavnih “negativaca”, a sve je rezultat promena od pre oko godinu dana, kada su efekti “popusta” na kartama stavljeni nakon efekta koji daje Naga Sea Witch.

Ukoliko niste upućeni, ranije je Naga Sea Witch sve Giant karte stavljala da fiksno koštaju 5 mane, a sada ih prvo spusti na 5 mane i onda nakon toga se primene njihovi popusti, pa se tako “Giants” špilovi u Wild formatu igraju tako što odigrate Naga Sea Witch i zatim besplatno napunite tablu Giant 8/8 minionima za 0 mane.

Ovo je za mnoge igrače koji uživaju u Wild formatu izuzetno frustrirajuća stvar, najbolji Wild igrač se na to odavno žalio,  a čak je i uvek smireni Dan imao epizodu besa zbog ovoga.

Ali sada je jedan Hearthstone fan otišao korak dalje i rešao da će plaćati reklamu na Redditu sve dok Blizzard ne vrati interakciju da radi kao ranije, odnosno da Gianti uvek koštaju 5 mana! Moramo priznati da je posvećenost i originalan način protesta ovog momka stvarno neverovatna, i skidamo mu kapu na ideji. Ovo će za njega biti i solidan trošak, jer će reklamu plaćati 6 dolara dnevno.

Reklamu možete videti ispod, a njegov Reddit thread na ovu temu možete pročitati na ovom linku.

 

 

 

Related Articles