HotS: Pogledajte sjajnu dečiju pesmicu gde je u glavnoj ulozi – Murky

HotS: Pogledajte sjajnu dečiju pesmicu gde je u glavnoj ulozi – Murky

Blizzard je uvek bio poznat po izradi sjajnih propratnih sadržaja za njihove igre, kao što su knjige, stripovi, kratke priče ili animacije. Poslednjih godina kratke animacije koje nam stižu iz Blizzarda zaista oduzimaju dah i daju život Blizzardovim igrama.

Bilo da su to trejleri za nove Hearthstone ekspanzije, kratki crtani filmovi koji nam prikazuju priče Overwatch karaktera, vrhunske animacije za nove Heroes of the Storm heroje, ili epske serijale za nove WoW ekspanzije. Kvalitet je uvek bio vrhunski i podizao hajp kod Blizzard fanova na novi nivo.

Ali nam sada Blizzard donosi nešto potpuno drugačije, ne toliko epski, ali podjednako sjajno. Iz Blizzard Koreja nam stiže preslatka dečija pesmica sa Murkijem i njegovim drugarima u glavnoj ulozi. U njegovom rodnom selu pre nego što je uništeno, vidimo malog Murkija kako se igra sa njegovim drugarima.

Pesmica je na korejskom, ali će vam animacija staviti osmeh na lice, sigurni smo, a možda je i najbolji način da vašu decu ili druge mališane u porodici uvedete u Heroes of the Storm svet..

Related Articles