Dragon Ball FighterZ patch izlazi 9. maja

Dragon Ball FighterZ patch izlazi 9. maja

Nedavno smo govorili kako će Dragon Ball FighterZ dobiti patch uskoro koji će se ticati balansa, ali i sistemskih promena. Sada sa sigurnošću znamo da će patch postati aktivan 9. maja, a već sada nam je rečeno šta tačno možemo očekivati.

Za početak su najavljena dva nova moda koji se zovu FighterZ Cup i Party Battle. FighterZ Cup predstavljaju mesečna takmičenja gde igrači osvojaju poene za svoj Z-Union.

Party Battle je mod u kome tri igrača mogu da se obračunavaju protiv bosova gde svaki igrač kontroliše jednog lika.

Takođe je došlo i do izmena u balansu. Već ranije smo znali za neke promene kao što su blockstun za assist od Vegete, Android 16 i Adult Gohan nerfove kao i Freeza buff, ali sada je pred nama kompletna lista promena.

Kada se pogledaju izmene primetan je kriptičan izbor reči za koji se odlučuje većina razvojnih timova, ali iz onoga što možemo da shvatimo ne bi se reklo da je došlo do nekih većih izmena.

Štaviše, čitav patch je donekle razočaravajuć kada se pogleda koliko je pompe bilo oko njega. Takođe je pitanje koliko će ovo zapravo uticati na samu igru koja na turnirima već pati od nedovoljne raznovrsnosti. Vegeta nerf će verovatno pomoći, ali nismo sigurni kako će se ovaj pasivni pristup dalje odraziti na igru.

Bandai Namco je na svom Facebook nalogu objavio čitavu listu izmena koju možete pogledati.

Izvor: Eventhubs

Related Articles