Fortnite je sve popularniji i na Pornhubu

Fortnite je sve popularniji i na Pornhubu

Fortnite: Battle Royale je od svog pojavljivanja neverovatnom brzino dosegao do planetarne popularnosti, postao je najgledanija igra na Youtube i Twitch platforamama i postavio je niz rekorda, među kojima i onaj sa najvećim brojem konkurentnih igrača.

Pored svega toga, Fortnite beleži i veliku popularnost na poznatom sajtu za odrasle, Pornhub, gde se iz dana u dan beleži sve veći i veći broj pretraga vezanih upravo za ovu igru i battle royale uopšte.

Kada je prošlog meseca došlo do velikih problema sa Fortnite serverima, gde igra nije bila dostupa na duži period, Pornhub je zabeležio porast u pretrazi od čak 60% nego inače. Taj skok u pretragama na sajtu u vezi sa ovim Battle Royale šuterom je trajao isto koliko i nedostupnost servera – izgleda da je potreba za igrom morala nekako da se upotpuni.

Objavljeno je još da nakon pretrage za Fortnite, mnogi nastavljaju da tragaju za sadržajem u vezi sa video igrama, kao što su Overwatch, Rainbow Six Siege, PUBG, pa čak i Minecraft i Pokemon.

Naravno, neki će naići na ono što traže(ugh!), a na Pornhubu se može naići i na par videa koje su neki okačili samo kako bi se pohvalili svojim skilliom u igranju i totalno su safe for work.

Fortnite nastavlja da raste, nedavno je objavljena i kolaboracija sa Marvelom, što će dovesti do još veće popularnosti a samim tim i više pretraga na Pornhubu.

Related Articles