HotS: Diablo dobija rework!

HotS: Diablo dobija rework!

Kako je Heroes of the Storm tim najavio početkom godine, veliki fokus će u ovoj godini biti na preradi starih heroja tako da budu dinamičniji, raznovrsniji i zabavniji za igranje.

Potpuni rework su ove godine dobili Tyrael, Sonya i Medivh, a sada je na red došao i Diablo. gospodar terora!

Njegov Fire Stomp (W) više neće biti u krugu oko Diabla, već će sada biti u obliku kupole ispred Diabla, od nekih 45 stepeni, i imaće 3x veći damage kada se plamenovi vraćaju ka Diablu. I još preko svega toga, Dibalo se leči za procenat štete koju je naneo herojima sa Fire Stomp!

Njegov Shadow Charge(Q) sada ne daje Armor, već uvećava brzinu kretanja, ali je zato dobio novi Talenat na levelu 4, pod imenom Sacrificial Soul, koji daje 5 duša i 15 armora na 4 sekunde, svaki put kada zakucate Heroja u zid sa Shadow Charge. A to će sada biti dosta lakše, jer je Diablo dobio bele ivice kao indikatore koji označavaju površine na mapi, baš kao što to imaju Junkrat, Hanzo i Lucio.

Drugi novi talenat na level 4 je Souls to the Flame, koji povećava lečenje na Fire Stomp, i takođe dobijate po Dušu svaki treći put kada Fire Stomp pogodi heroja.

Na oba ova talenta, što više imate duša, to je veći Armor, odnosno lečenje koje dobijate.

Generalno, Diablo je dobio nekoliko zanimljivih talenata koji mu omogućavaju da lakše prikuplja duše u timskim borbama, odnosno da to ne mora da čini samo u lejnovima.

Tu je i nekoliko novih talenata koji omogućavaju sinergiju između svih njegovih osobina i nagrađuju igrače koji pogađaju sve kako treba.

Još uvek nemamo precizne podatke i brojke, ali verujemo da ćemo ih sve videti najkasnije u ponedeljak, kada će ove izmene doći na testiranje na PTR serveru.

U međuvemenu, uživajte u videu gde imamo priliku da vidimo novog Diabla u akciji.

 

Related Articles