Blizzard izbacio dva sjajna video vodiča za osnovne HotS lekcije

Blizzard izbacio dva sjajna video vodiča za osnovne HotS lekcije

Heroes of the Storm je neverovatno zabavna igra, ali je isto tako i jako veliki fokus na timskoj igri i dobrom razumevanju situacije na terenu, odnosno šta treba raditi u kom trenutku.

Koliko ste se puta iznervirali kada vaši igrači krenu u borbu dva levela zaostaka umesto sa soakuju XP, ili kada ne shvataju da protivnik radi Bossa i ne reaguju na vaše pingove? Razumevanje kada i gde treba ući u borbu je od suštinske važnosti za dobijanje partije, i ukoliko želite da budete dobar igrač, veoma je važno da uvek budete svesni ovoga prilikom odlučivanja šta ćete sledeće da radite na mapi.

Upravo zbog toga je i jako bitno da stalno gledate u mapu i budete svesni toga šta se togađa, ko se i gde nalazi, pogotovo ako ste sami u lejnu. Koliko ste puta videli Zagaru kako se nabije uz protivničke kule samo da bi odbijala da reaguje na vaš ping i umrla u gangku? Koliko je buta bilo očigledno da protivnici rade kamp, ali su vaši igrači odbijali da reaguju sa vama i tako potencijalno ukradu taj kamp?

Sve ovo ume da bude jako frustrirajuće i zato nam je drago da je Blizzard izbacio dva sjajna video vodiča čija je svrha da na jednostvan način objasne igračima kako da igraju oko ovoga, samo se nadamo da će oni stići do što većeg broja publike, i zato mislimo da bi bilo idealno da ih na neki način implementiraju i u igru.

Pogledajte ove sjajne snimke ispod:

Related Articles