HotS: I Lunara dobija rework!

HotS: I Lunara dobija rework!

Vesela i smrtonosna drajada Lunara, prva ćerka Cenariusa, nedavno je došla u Hearthstone kao Druid heroj, a sada dobija i rework u svojoj “matičnoj” igri, Heroes of the Storm.

Da će dobiti izmene, saznali smo još krajem februara, kada je je glavni čovek HotS-a rekao da možemo da očekujemo više reoworkova, i da je Lunara jedna od heroja koja je “na meniju” za rework, pogotovo njen Wisp.

Wisp sada u osnovi ima bolji efekat, i to kada ga sakrijete u žbunu. Nakon nekoliko sekundi mirovanja, region koji Wisp vidi oko sebe se znatno povećava, dajući veću strategijsku vrednost.

Ujedno, dobila je i talenat Sentinel Wips na prvom levelu, koji nakon 5 sekundi u žbunu uvećava vision za čak 200% i ujedno otkriva sve Stealthovane jedinice u toj oblasti.

Dobila je i novi talenat Endless Spores, koji drastično smanjuje CD na Crippling Spores kada Lunara istovremeno otruje barem dve mete.

Tu je i talenat Splintered Spear, koji je pasivan i čini da kada odigrate Noxious Blossom, sledeći Basic Attack pogađa čak 4 mete!

Siphoning Toxin je sada prebačen na Level 4, i nešto je izmenjen, tako da bazično leči nešto manje, ali i dosta više ukoliko na nekom heroju imate 3 stacka toksina.

Tu je i novi talenat na level 20, Intensifying Toxin, koji povećava Damage toksina za čak 40% na metama koje imaju 3 stacka otrova.

Ovo su samo neki od novih talenata i izmena koje smo imali prilike da vidimo u Spotlight videu ispod, a detaljnu listu izmena ćemo videti verovatno u ponedeljak, kada Lunara i Diablo, koji je takođe dobio rework, dođu na PTR server.

Related Articles