Šta sve stiže u Rocket League ovog leta

Šta sve stiže u Rocket League ovog leta

Novog sadržaja za Rocket League nikad dosta, i u tom maniru se Psyonix rešio da nam otkrije šta sve priprema za vrele letnje mesece.

Otkriveni roadmap donosi novi sadržaj već krajem maja, u nove arene, novih pesama u igri i početka 8. kompetitivne sezone sa dodelom nagrada za kraj prethodne.

Za jun nam se sprema nova premijum ekspanzija, i to licencirana, tako da možda bude imala veze sa nekim od letnjih filmskih hitova, a “fudbal sa autićima” će postati nešto uzbudljiviji sa tematskim in-game događajem.

Kao i prethodne dve godine, u julu Rocket League proslavlja rođendan za šta nam se spremaju razni eventovi u znak tri godine postojanja i brojne druge pogodnosti.

Naravno, developeri nisu otkrili šta će nam još doneti i otkriti u naredna dva, tri meseca, ali su objavili da u planu imaju izmene u sistemu progresije igrača, sa uklanjanjem ograničenja dostignutog nivoa, što će pratiti izmena u XP mehanikama.

Još nešto što će se uskoro pojaviti u Rocket League, a viđamo da i ostale igre prihvataju, je Rocket propusnica koja za određenu cenu i besplatno igračima daje drugačiji način za sakupljanje kozmetičkih dodataka i napredak. Propusnice neće biti fiksne već će se smenjivati na svakih par meseci kako bi donosile svežiji sadržaj.

Related Articles