Fortnite jetpackovi – šta sve trebate da znate

Fortnite jetpackovi – šta sve trebate da znate

Nakon višemesečnog čekanja i odlaganja, Fortnite: Battle Royale konačno dobija prvi vid transporta i to u vidu rančeva za letenje, zvanih jetpacks.

Ovaj dodatak je dosta zanimljiv pa smo se rešili da sve valjano pokrijemo kako biste brzo savladali osnove i stekli određenu prednost.

Pošto je jetpack predmet legendary rariteta, njega ćemo moći da pronađemo samu u chestovima i kada ga preuzmete on će zauzimati slot sa oružjem. Za razliku od ostalih predstavlja novu vrstu predmeta, nazvanu Backpacks, kako bi bilo moguće nositi jetpack i baratati oružjem u isto vreme.

Moguće je nositi samo jedan “ranac” tokom igranja i ne možete ih nakupljati već će jednostavno zameniti mesta. Sa jetpackom dodat je još jedan backpack koji igračima omogućava da vide sledeći krug oluje, tako da u budućem periodu možemo videti još ovakvih sličnih stvarčica koje poboljšavaju igrače tokom meča

Samo upravljanje ovom mašinom nije preterano teško, potrebno je samo tokom skoka pritisnuti taste “space” i držati ga čime počinjete da letite. Letenje nije beskonačno već postoji određeni nivo koji se postepeno troši, a tokom neaktivnosti se taj “rezervoar” dopunjuje, dok se u suprotnom jetpack uništava.

Na leđima vašeg karaktera neće videti back bling sve dok se ne skinete jetpack, za slučaj da je to jedna od vaših briga. A ono što nas je svakako obradovalo je da možemo koristiti oružje tokom letenja ali se ne može precizno nišaniti tako da su najpovoljnije oružje za upotrebu sačmarice.

Stigli smo i dopraktične primene jetpackova. Sem za bržu transportaciju, ovaj predmet možete koristiti i za sticanje taktičke prednosti nad ostalima, ali to više funkcioniše kao faktor iznenađenja zato što ovako postajete laka meta za neprijatelje.

I na kraju, od petka(25. maj) postaje aktivan vremenski ograničeni mod igranja, nazvan Close Encounter gde će igračima u fokusu biti upotreba jetpackova a od oružja će moći da koriste sve vrste pumparica koje postoje u igri i ništa drugo, više detalja možete očekivati sa dolaskom moda.

Related Articles