HotS: Igrači traže da Blizzard zameni mesta magija na Q i W za Yrel

HotS: Igrači traže da Blizzard zameni mesta magija na Q i W za Yrel

U ponedeljak nam je predstavljen najnoviji HotS heroj, prvi draenei u ovoj igri, paladinka Yrel. Odmah isto veče nakon što je stigla na PTR, odnosno na test server, igrači su se bacili na njeno testiranje.

Generalni prvi utisak je da u pitanju veoma zabavan i dobro balansiran heroj, koji neće moći da nanosi previše štete, ali će biti fenomenalanu zaštiti i lečenju sebe i drugih heroja, kao i za generalnu kontrolu oblasti i zoniranje.

Ono što su međutim svi jednoglasno zaključili jeste da Blizzard treba da promeni pozicije njenim Q i W magijiama, odnosno da
Vindication pređe na W, a Righteous Hammer sa W da pređe na Q.

Verovatno se pitate zašto ovo svi žele, ukoliko niste neko ko aktivno igra Warrior klasu. Prosto, zato što najveći broj Warriora ima svoje “Stun” magije na Q, poput Muradina, Anubaraka, Diablo, Sonya, ETC… Dok sa druge strane, Sustain/Swing magije se često nalaze na W, kao kod heroja Garrosh, Tyrael, Anubarak, Johanna, Leoric…

Jedino je kod nje sada slučaj da je njena Stun magija na W, a njena Swing/Sustain magija na Q, i to jednostavno igračima naviklim na drugačije rasporede ne odgovara i prosto ne leži prirodno.

Kliko su igrači “jedinstveni” u ovom stavu, možete pročiati i na ovoj popularnoj Reddit temi.

Da li se i vi slažete da bi trebalo da dođe do promene?

Related Articles